Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Вбивцю стриянина Івана Габича затримали: він причетний до кількох вбивств

  • 17.07.2021, 13:30
  • 951

23-річний затриманий не мав конфліктів зі своїми жертвами, він скоював вбивства заради інтересу

Фото Нацполіція
Фото Нацполіція

Львівська поліція затримала 23-річного чоловіка, який двома пострілами з дробовика вбив 41-річного стриянина Івана Гарбича. Вранці суботи, 17 липня, львівська поліція повідомила, що нападника затримали після скоєння нового вбивства.

Слідчі встановили, що 23-річний мешканець Львівської області, причетний до вбивства двох жителів Стрия, які стались 5 та 17 липня. В обох випадках на тілах жертв були виявлені по два вогнепальні поранення. За даними ЗМІ, затриманий не мав конфліктів зі своїми жертвами, він скоював вбивства заради інтересу.

17 липня близько опівночі поліцейські отримали повідомлення про те, що на вул. Виговського у Стрию, поблизу церкви, знайшли тіло 43-річного чоловіка з вогнепальними пораненнями. Поліцейські здійснили спецоперацію затримання підозрюваного у вбивстві.

«Під час відпрацювання території міста Стрий поліцейські помітили підозрілого чоловіка, який зупинив рейсовий автобус та поїхав у напрямку Сколе. Зважаючи на те, що розшукуваний може бути озброєний, аби не піддавати ризику життя та здоров’я громадян, правоохоронці вирішили під правдоподібним приводом зупинити автобус за межами міста та перевірити пасажира. У сумці, яку мав з собою чоловік, правоохоронці виявили обріз рушниці та патрони», — розповів очільник поліції Львівщини Олександр Шляховський.

Фото Нацполіція
Фото Нацполіція

23-річному затриманому суд невдовзі обере запобіжний захід. Поліцейські встановили, що він також причетний до вбивства 41-річного стриянина Івана Гарбича, яке сталось 5 липня. Тоді вбивця стріляв практично впритул, ймовірно — дробовика. Тіло чоловіка знайшли знайшли на перехресті вулиць 1-го листопада та Вокзальної у Стрию.

Читайте також: Стрийського вандала на два місяці взяли під варту

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень