Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Більше заздрісників у Львові» (відео)

  • 08.07.2021, 10:57
  • 2 231

Так пояснила народна депутатка Софія Федина, водночас Київ вважає не комфортним для себе містом

Софія Федина у проєкті «Балючі теми» розповіла, що чи не єдина причина, чому вона не хотіла йти у Верховну Раду — це переїзд до Києва.

«Київ для мене завеликий, там забагато людей. Зранку їдеш у метро, і це навіть не натовп, а величезний масив людей. Це не моє, моє — це атмосфера Львова, тут усі одне одного знають».

Водночас народна депутатка каже, що у рідному місті більше заздрісних людей.

«Цікава штука: більше заздрісників у Львові. Людей, які були друзями, приятелями, а зараз готові колоти зі всіх боків. Десь мене невдало сфотографували, вже розписують гидоту. Десь не дослухали, що я сказала, і гидота, гидота, гидота…», — каже Софія Федина у проєкті «Балючі теми».

Політикиня поділилась історією з життя, яка, на її думку, ілюструє людську заздрість.

«Колишній добрий знайомий, тепер уже ні, вздовж і впоперек пройшовся по моїй колежанці Оксані Юринець. Таку гидоту виписував. Причому по її міжнародній діяльності, по допомозі військовим. А я знаю, скільки Оксана зробила! Я йому кажу: «Ти що, звар’ював?». А він: «Це речі, про які треба писати, їх замовчувати не можна». Кажу: «Ти ж знаєш, що Оксана самовіддано працює». А він: «Ну, може, так, а може, ні. Хай спростовує». Спочатку обгадити, а потім спростовуй. Це не журналістика, не підхід цивілізованих людей. Особливо, коли бачиш, що ця людина робить, а купу тих, що не роблять, махінаціями займаються, ніхто не рухає. І пояснення: «Що з них візьмеш?». Такі пояснення були і щодо Януковича, і зараз щодо Зеленського. Порошенка поливають брудом, я кажу: «А як щодо Зеленського?». У відповідь розводять руками: «А що з нього візьмеш?», — обурюється Федина.

Схожі новини