Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Львівське летовище відновило чотири авіарейси: до Франкфурта, Риги, Тель-Авіва та Відня

Оскільки Львів перебуває у “зеленій” карантинній зоні, з Міжнародного аеропорту “Львів” імені Данила Галицького відновлено рейси у популярні в минулі роки напрямки

Так, 2 липня, водяною аркою на львівському летовищі зустріли новий регулярний рейс авіакомпанії Ryanair за маршрутом Турин-Львів. За цим напрямком рейси будуть двічі у тиждень: щопонеділка і щоп'ятниці.

Як повідомила для «ВЗ» директорка аеропорту Тетяна Романовська, авіакомпанія Lufthansa відновила нічні рейси до німецького Франкфурта. Дні виконання цих рейсів — понеділок, середа та п'ятниця. Але з 18 липня рейси будуть щовівторка, щоп'ятниці та щонеділі (приліт у Львів — о 00:45 год, виліт зі Львова — 04:05 год).

Авіакомпанія АirBaltic почала літати зі Львова до Риги. Так, рейси у цьому напрямку будуть двічі у тиждень: щоп'ятниці та щонеділі.

Авіакомпанія МАУ відновила рейси за маршрутом Львів — Тель-Авів. Виліт зі Львова — щочетверга та щонеділі, а з Тель-Авіва рейси прибуватимуть щопонеділка та щоп'ятниці.

Авіакомпанія Austrian Airline розпочала виконання нічних рейсів до Відня. Полетіти до Відня можна щопонеділка, щосереди і щоп'ятниці. З 2 вересня, каже пані Романовська, рейси будуть виконуватися щовівторка, щочетверга, щосуботи.

Схожі новини