Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

За кермом була дитина: біля Львова трапилася смертельна ДТП (оновлено)

  • 02.07.2021, 10:30
  • 1 165

11-річний хлопчик був за кермом автівки, а його батько їхав у пасажирському кріслі і перебував у нетверезому стані. Дитина загинула

Фото поліції
Фото поліції

У п’ятницю вночі, 2 липня, у селі Рясне-Руське біля Львова сталася смертельна ДТП.

За кермом автомобіля, який потрапив у аварію, був 11-річний водій. Унаслідок ДТП хлопець загинув.

Як повідомили в поліції Львівщини, ДТП трапилася приблизно опівночі у селі Рясне-Руське, що біля до Львова. 11-річний львів’янин за кермом автомобіля BMW не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль з’їхав з дороги в кювет. Від отриманих травм хлопчик помер на місці події.

Поліцейські попередньо встановили, що керувати транспортним засобом дитині дозволив батько — 35-річний мешканець села Рясне-Руське, який також був в автомобілі. Окрім того у салоні BMW перебував власник авто — 23-річний мешканець того ж села.

Обидва дорослих були у нетверезому стані, під час ДТП вони отримали тілесні ушкодження середньої важкості. Їх госпіталізували.

За фактом аварії поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ.

Батьком загиблої дитини виявився 35-річний Роман Гануляк, капітан міліції та працівник ліквідованої Державної автомобільної інспекції.

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Окрім Гануляка та його сина, в автівці їхав також власник машини, 23-річний мешканець Рясне-Руського. І він був у нетверезому стані. Після того, як дитина втратила керування, і автівка злетіла з дороги, обидва нетверезих дорослих відбулися травмами без загрози життю.

Батько загиблого хлопчика, як з’ясували журналісти Zaxid.net, займав в ДАІ посаду старшого інспектора та мав звання капітана. Його звільнили з ДАІ за кілька місяців до її ліквідації. У березні 2015 року чоловіка затримали у приміщенні управління львівської ДАІ під час отримання хабаря, що й призвело до звільнення.

Про те, що Гануляк фальсифікував протоколи і брав хабарі, є чимало згадок у місцевих медіа та на форумах, у телевізійних сюжетах.

Читайте також: У Львові на пішохідному переході збили неповнолітню

Схожі новини