Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Під час кастингу “Міс Львів” учасниця намалювала портрет директорки конкурсу

Фінальне шоу планують в Оперному театрі

У Львові відбувся традиційний кастинг, на якому обирали дівчат для конкурсу краси «Міс Львів-2021». Кастинг проходив просто неба — для учасниць підготували червону доріжку для дефіле.

Як розповіла «ВЗ» гендиректорка «Міс Львів» Валерія Никифорець, червону доріжку встелили для того, щоб дівчатам було зручніше дефілювати, ходити на високих підборах по бруківці не вельми зручно та безпечно.

«Цьогоріч на кастинг прийшло дві сотні львів’янок, ще п’ятсот заповнили електронні анкети на сайтах „Міс Львів“ та „Міс Україна“ — каже пані Никифорець. — У другий тур обрали понад 50 дівчат. Для них зробили фотосесію у купальниках. За результатами фото оберемо тридцять учасниць конкурсу, яких запросимо на перші репетиції. Репетиції стартують наприкінці липня, а гранд-шоу — наприкінці літа, або на початку вересня».

Цьогоріч дівчат під час кастингу судили міс минулих років, блогерка Меліса Садик, голова комітету «Міс Україна» Вероніка Щіпцова, а також Валерія Никифорець. Для участі у відборі красуні повинні відповідати певним критеріям: вік — від 16 до 26 років, ріст — не нижчі за 168 сантиметрів.

Валерія Никифорець розповідає, що під час кастингу одна з учасниць її неабияк розчулила — намалювала портрет Валерії.

«Приємно, що наші львів’янки не лише красуні, а й розумниці, — каже пані Валерія. — Під час кастингу співали, танцювали, показували акробатичні вміння…»

Схожі новини