Передплата 2024 «Добрий господар»

На роботу — з домашнім улюбленцем!

У п’ятницю, 25 червня, Львів долучиться до Всеукраїнської акції “Візьми собаку на роботу”. Організатори соцпроєкту закликають установи та організації дозволити працівникам у цей день працювати у товаристві своїх домашніх улюбленців

Такі акції щороку відбуваються у Канаді, Австралії, Новій Зеландії, Ізраїлі тощо. Подію започаткували 22 роки тому. В Україні акція «Візьми собаку на роботу» відбувається дев’ятий рік поспіль. Ініціативу започаткували у Львові 2013 року працівники однієї з приватних фірм. За даними цієї компанії (проводили реєстрацію охочих взяти на роботу собаку через соцмережі), у 45% львівських фірм зазначають, що їхні офіси уже є «дог-френдлі». Ще 15% залюбки готові брати собак на роботу. Цьогоріч для тих, хто прийде на роботу з псом, є приємний бонус — можна виграти преміальний корм для тварин.

«Собака в офісі — хіба можна вигадати щось краще? Доведено, що чотирилапі підвищують продуктивність праці, бо їхня присутність викликає викид гормону щастя, знижує рівень стресу та покращує концентрацію», — упевнена одна з організаторок акції Ірина, яка цьогоріч прийде на роботу з псом.

Схожі новини