Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Любовний гороскоп на тиждень: кому доведеться боротися за своє щастя

  • 21.06.2021, 20:35
  • 1 272

Зірки можуть підказати, як знайти або зберегти кохання

Саме тому необхідно стежити за любовними гороскопами, аби завжди знати, як досягти успіху у цій сфері життя, пише Слова і фрази.

Овен

Овни розуміються у стосунках, адже у них особлива харизма. Цього тижня зірки та планети на їхньому боці, але настрій можуть зіпсувати фінансові та робочі проблеми. Щоб зміцнити кохання, потрібні фізичні й емоційні сили.

Телець

Тельців вжалять ревнощі, і недаремно. Зробіть все, аби точно впевнитися, що друга половинка не скокне у гречку. Самотнім представникам цього знака вдасться істотно просунутися у пошуках.

Близнюки

Це чудовий час для побачень і романтики. Цього тижня ви наберетеся сил для любовних пригод, флірту та знайомств.

Рак

Ракам краще перенести знайомства в соціальні мережі. У вже наявних стосунках не варто сумніватися, інакше може початися сварка. Якщо хочете щось поміняти, потрібно це робити зараз, без зволікання.

Лев

Наприкінці тижня Леви будуть сумісні із так званими мутабельними знаками Зодіаку. Саме ці люди даруватимуть їм любов та турботу, а також зможуть зрозуміти, вилікувати їх душу та заспокоїти нерви. З ними життя заграє новими фарбами.

Діва

Дівам можна сміливо вступати у бій. Астрологи зазначають, що період сприятливий для знайомств, флірту та романтики. Головне — потурбуватися про свою зовнішність. Сумніви зараз точно зайві.

Терези

Всім, хто в стосунках, варто змінити обстанову, відправитися в спільну подорож.

Скорпіон

Скорпіонам необхідна любовна удача, але її цього тижня не буде. Зірки та планети готують для цього знака випробування, із якими впорається не кожен. Також краще нікому не розповідати про стосунки зі своєю парою. Принаймні зараз.

Стрілець

Стрільцям потрібно прислухатися до себе. Інтуїція допоможе їм знайти рішення у складних ситуаціях і зрозуміти, який підхід потрібен до тієї чи іншої людини. Всіх, хто перебуває у пошуках, чекає успіх.

Козеріг

Козерогам варто турбуватися не про роботу або кохання, а про самопочуття. Побудьте на самоті, почитайте книгу або прогуляйтеся пішки, щоб відновитися. Козерогам знадобиться терпіння і додаткова енергія у стосунках.

Водолій

Шкідливі звички, які ми вважаємо корисними, руйнують нашу енергетику. Для Водоліїв настав час позбутися від них. Це допоможе подолати кризові ситуації в наявних стосунках.

Риби

Рибам варто тверезо оцінювати свої можливості в кохання, не кваплячи події. Думка матеріальна, тому їхні мрії збудуться, але не так швидко, як їм хочеться. Любов часто вимагає терпіння. Якщо все зробити правильно, цей тиждень стане передвісником світлого майбутнього.

Схожі новини