Передплата 2024 «Добра кухня»

Понад 55 тисяч людей просять не повертати Джеффа Безоса з космосу

  • 21.06.2021, 12:15
  • 694

На сайті Change.org з'явилися дві петиції, автори яких просять не повертати засновника компаній Amazon і Blue Origin, мільярдера Джеффа Безоса на Землю після польоту в космос 20 липня

Про це пише видання Business Insider.

Безос, засновник космічної компанії Blue Origin, заявив 7 червня, що він і його брат Марк Безос полетять в космос на борту ракети New Shepard 20 липня.

Через три дні після оголошення на сайті Change.org з`явилися дві петиції, які закликають не повертати мільярдера на Землю. Станом на 21 червня обидві петиції вже зібрали понад 55 тисяч голосів.

Джефф Безос / Фото: Pablo Martinez Monsivais / AP
Джефф Безос / Фото: Pablo Martinez Monsivais / AP

36 000 людей підписали одну петицію під назвою: «Не дозволяйте Джеффу Безосу повернутися на Землю».

Друга петиція має назву «Петиція з вимогою заборонити Джеффу Безосу повернення на Землю». Її автор називає мільярдера «злим повелителем, схибленим на ідеї захоплення Землі».

Читайте також: Баффет — газетяр, Безос — кухар у McDonald's: із чого починали мільярдери

7 червня ексгендиректор компанії Amazon і голова космічної компанії Blue Origin Джефф Безос заявив, що у липні він полетить в космос на пілотованому кораблі своєї компанії New Shepard.

Корабель розрахований для польоту шести пасажирів. Одне місце Blue Origin розігрує на онлайн-аукціоні, який завершиться 12 червня. Решта місць, імовірно, віддадуть співробітникам компанії.

Схожі новини