Передплата 2024 «Добрий господар»

У центрі Львова позашляховик протаранив поліцейське авто, постраждали пішоходи

  • 21.06.2021, 11:15
  • 661

Позашляховик врізався у автомобіль поліції, який супроводжував у лікарню 9-місячну дитину

Аварія за участі патрульного авто та позашляховика сталася 21 червня о 23:30 на перехресті площі Торгової та площі Різні. Під час супроводу до лікарні хворої дитини службову машину з увімкненою сиреною і проблисковими маячками не пропустив Jeep. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

Внаслідок цього, за попередньою інформацією, травмовано двох пішоходів та трьох поліцейських.

У пресслужбі патрульної поліції повідомили, що вчора о 23:15 до правоохоронців звернувся схвильований батько і попросив допомоги дістатися з вулиці Джорджа Вашингтона до лікарні на вулиці Пилипа Орлика.

Він повідомив, що його 9-місячній дитині дуже зле і вона задихається. Батьки викликали на місце таксі. Всі приїхали одночасно, і патрульні, увімкнувши проблискові маячки червоного та синього кольору, почали супровід.

Читайте також: Смертельна аварія на Левандівці: загинув водій (відео)

На згаданому перехресті зупинилися усі автомобілі та пішоходи, щоб пропустити спецтранспорт з увімкненими сигналами. Проте, як наголошують у патрульній поліції, керманич позашляховика не пропустив автомобіль патрульних. На місці події працювали слідчі з ДТП, які встановлять усі обставини події.

Варто зауважити, що дитину доставили до лікарні та передали у руки медиків. Учасників ДТП після огляду медиками відпустили додому.

Схожі новини