Передплата 2024 «Добра кухня»

"Президент Туреччини - друг і союзник України", - Порошенко

  • 19.06.2021, 10:23
  • 577

Петро Порошенко зустрівся з президентом Туреччини Ердоганом

П’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко, який бере участь в Анталійському дипломатичному форумі високого рівня, зустрівся із президентом Туреччини Реджепом Тайїпом Ердоганом.

«Завжди радий зустрічі з Реджепом Тайїпом Ердоганом. Він справжній друг і союзник України. Щиро вдячний йому за величезний внесок у зміцнення обороноздатності нашої держави», — написав Порошенко у Facebook.

«Ми погодилися, що у ці непрості часи важливо посилювати українсько-турецьке стратегічне партнерство як надійну гарантію безпеки та стабільності в цілому регіоні Чорного моря», — зазначив Петро Порошенко.

Анталійський дипломатичний форум під егідою президента Ердогана відбувається в Туреччині вперше.

У ньому беруть участь понад 40 глав держав, урядів, міністерств закордонних справ, а також представники академічних кіл, експерти та медіа. За словами організаторів, форум має стати щорічним міжнародним майданчиком для обговорення ролі сучасної дипломатії у реагуванні на глобальні виклики.

Читайте також: Порошенко і Боррель обговорили підсумки саміту ЄС-США і загрози незаконної російської паспортизації на тимчасово окупованих територіях України

Схожі новини