Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Назвали головних ревнивців Зодіаку: завжди у полоні шекспірівських пристрастей

  • 17.06.2021, 20:35
  • 20.3K

Астрологи переконані, що вирахувати ревнивця можна за знаком Зодіаку. Хто вони - найголовніші Отелло?

Про це повідомляє видання «Профіль».

П'яте місце — Стрілець

Стихією Стрільця є вогонь, тому представники цього знака мають запальний темперамент. Так, вони можуть довго не показувати своїх ревнощів, але рано чи пізно їхній терпець урветься. І тоді партнеру Стрільця буде непереливки.

Четверте місце — Овен

Овен, на відміну від Стрільця, свої ревнощі не приховує. Якщо у представника знака з'являться сумніви у вірності партнера, Овен засипле його докорами і звинуваченнями. Але люди цього знака швидко забувають образи. Після сварки вони, зазвичай, шкодують про те, що наговорили зайвого.

Третє місце — Лев

Леви неймовірно горді: якщо вони помітять навіть натяк на зраду близької людини, миритися з цим не будуть. Представникам знака важливо відчувати і чути, що вони єдині і неповторні. Щоб вгамувати ревнощі Лева, партнеру необхідно використати дар переконання — сказати безліч приємних слів і продемонструвати щирість почуттів.

Друге місце — Скорпіон

Навіть найневинніший комплімент на адресу іншої людини буде розцінений Скорпіоном як зрада. Представник цього знака — однолюб, і такої ж відданості він вимагає від партнера. Ба більше, Скорпіон бажає, аби кохана людина завжди була поруч, так би мовити, під наглядом.

Перше місце — Телець

Ревнощі Тельців обумовлені їхнім почуттям власництва, тому на факт зради (і навіть умоглядну її можливість) вони реагують напрочуд бурхливо. Зазвичай, вони кричать, щосили, як грушу, трясуть свою другу половинку, а в разі особливо сильного збудження можуть і вдарити.

Імовірно, головний ревнивець всіх часів і народів — шекспірівський Отелло — з'явився на світ саме під цим знаком. І хоча Тельці досить швидко вгамовуються, навіть хвилинний спалах гніву може зруйнувати їхні стосунки.

Схожі новини