Передплата 2024 «Добрий господар»

Вокаліст Pink Floyd відправив до біса Марка Цукерберга

  • 14.06.2021, 12:55
  • 614

Британський рок-музикант і засновник групи Pink Floyd Роджер Вотерс різко відмовив Марку Цукербергу в праві на використання другої частини пісні Another Brick in the Wall

Про це повідомляє портал Rock Celebrities.

Відзначається, що засновник Facebook хотів використовувати культову пісню Pink Floyd при створенні фільму для просування Instagram. Натомість він запропонував Вотерсу «величезну, гігантську грошову суму».

«Моя відповідь: йди під три чорти! Ні за що», — заявив вокаліст групи на форумі на підтримку засновника Wikileaks Джуліана Ассанжа. Відео було опубліковано на YouTube-каналі організатора форуму.

Читайте також: Pink Floyd для всіх. Легендарна група виклала у мережу свої старі концерти

Така різка відповідь обумовлена негативним ставленням Вотерса до політики Facebook. На думку музиканта, Цукерберг хоче «піддавати цензурі» всіх і намагається «не допустити, щоб ця історія про Джуліана Ассанжа стала надбанням громадськості».

Another Brick in the Wall — назва трьох пісень з рок-опери The Wall, які є варіаціями на одну основну тему і мають відповідні підзаголовки Part I, Part II і Part III. Автором усіх трьох пісень є Роджер Вотерс.

Схожі новини