Передплата 2024 «Добрий господар»

У Львові погасили маркований конверт з нагоди ювілею Коновальця

  • 14.06.2021, 13:30
  • 611

Сьогодні у Львівській ОДА відбулося урочисте спецпогашення маркованого конверта з нагоди 130-річчя від дня народження Євгена Коновальця

Про це повідомляє сайт ЛОДА.

«Передаючи з покоління в покоління пам’ять про цю велику людину та його визначальний внесок в історію нашого народу, зможемо бути певними, що приклад невтомної боротьби полковника надихатиме нащадків боротись та перемагати.

Випуск конверта — це гарна можливість вкотре популяризувати ідеї визначних діячів нашого минулого. Сподіваюся, що вони неодмінно розійдуться у різні куточки нашої країни", — зазначив голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький.

Читайте також: У Львові спорудять пам’ятник Євгенові Коновальцю

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак також нагадала, що депутати ЛОР 16 лютого одноголосно підтримали ідею проголошення 2021-го роком Євгена Коновальця.

«Таким рішенням депутати взяли на себе відповідальність щодо вшанування історії нашого народу, аби сміливо та гідно продовжувати державницьку політику. А заходи із вшанування Євгена Коновальця — це знакові події, які нас об'єднують», — наголосила Гримак.

Фото: ЛОДА
Фото: ЛОДА

«Виклики, які стояли перед Україною і її політичними та військовими діячами у минулому досі не зникли. Боротьба за державну цілісність триває. Колектив державного підприємства „Укрпошта“ радо долучився до цього проєкту», — зазначив Євгеній Савчук.

Тираж марок із особливим оформленням обмежений, їх лише 28 штук, відтак у майбутньому ця продукція матиме особливу цінність та популярність серед колекціонерів.

Схожі новини