Передплата 2024 «Добрий господар»

Вакарчук і Фонарьова: що відомо про розрив зіркової пари?

  • 13.06.2021, 13:15
  • 2 384

Розлучення музиканта, співака Святослава Вакарчука та дизайнерки Лялі Фонарьової прокоментував поет Євген Рибчинський

На своїй сторінці у Facebook він розповів про життя зіркової родини.

«Знаю Славка і Лялю із середини 90-х. Але зовсім з різних джерел. Славко тоді тільки починав свій творчий шлях і чіплявся за будь-яку можливість показатися в телевізорі, а Ляля була дружиною мого друга, відомого стиліста Володі Тарасюка. Статус Славка тоді був доволі невизначений, сотні таких хлопчаків намагалися взяти штурмом Мелораму і Територію А. Комусь пощастило, а комусь менше, селяві.

Статус Фонарьової був зовсім інакшим: дружина власника салонів VT, модного, перспективного і впливового стиліста. Коли Ляля пішла від Тарасюка до Вакарчука багато хто просто знизав плечима, бо тоді це був дивний вибір. А для Славка це була, мабуть, чи не перша в житті перемога, за якою потім з`явилися і відомість, і популярність, і заможність, і впливовість, і все решта", — йдеться у дописі.

Читайте також: «Не будемо чоловіком і дружиною, але залишаємося близькими людьми«

Рибчинський також підтримав Фонарьову та зазначив, що у неї є гідність.

«20 років по тому Славко вирішив йти далі і просив не судити суворо. Та й ніхто не судить, розібратися б у своїх пенатах. Просто все колись завершується: молодість, краса, популярність, здоров'я, гроші, життя… Але завжди слід залишатися Людиною.

Просто хочеться висловити повагу Лялі, яка приклала всіх зусиль, аби зробити зі Славка зірку, віддала кращі роки життя, залишаючись вічно у тіні його «зоряності», і за 20 із зайвим років не спекулювала прізвищем чоловіка, адже вони не одружені. Впевнений, вона і зараз залишиться у тіні. Бо у Лялі є гідність. А у Вакарчука — все інше", — написав поет.

Напередодні відомий український музикант, лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук повідомив, що розлучився зі своєю цивільною дружиною Лялею Фонарьовою. Пара розбіглася після більш ніж 20-ти років «щасливого і насиченого радістю життя».

Схожі новини