Передплата 2024 «Добре здоров’я»

УЄФА погодила дизайн форми української збірної

  • 11.06.2021, 20:07
  • 872

Українська збірна на Євро-2020 буде грати у раніше презентованій формі, яка викликала обурення в Росії, проте до неї додадуть ще один елемент, а гасло "Героям Слава!" розмістять за мапою, у центрі обрисів кордонів України

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на Facebook президента УАФ Андрія Павелка.

Також Павелко зізнався, що на формі збірної України з'явиться ще один напис «Слава Україні».

«На період матчів Євро-2020 до раніше затвердженого дизайну форми, на внутрішній стороні футболок, буде додано ще один елемент. Це затверджена вранці Виконкомом УАФ велика емблема національних збірних з мапою України, Тризубом та ЩЕ ОДНИМ написом „Слава Україні“. Гасло „Героям Слава!“ буде розміщене за мапою, у центрі обрисів кордонів єдиної України, і вірю, що воно стане справжнім оберегом для наших хлопців. Такий унікальний дизайн форми матимуть виключно наші гравці на Євро-2020. Сподіваюся, що цей емоційно заряджений національним духом талісман стане для синьо-жовтих запорукою відважної боротьби на полі», — написав Павелко.

Збірна України на груповому етапі гратиме в Амстердамі та Бухаресті, суперниками нашої національної команди стануть Нідерланди, Австрія та Північна Македонія.

Чемпіонат Європи з футболу відбуватиметься з 11 червня до 11 липня.

Турнір перенесли на 2021 рік через пандемію коронавірусу.

Читайте також: Таки будуть у формі з гаслом «Героям Слава!»

Схожі новини