Передплата 2024 ВЗ

Що чекає цього тижня?

  • 14.06.2021, 12:00
  • 600

Гороскоп з 14 по 20 червня

ОВЕН. Зірки не радять розпо­чинати нові справи і будува­ти далекосяжні плани. Краще займіться вирішенням поточних пи­тань. Радісним буде період з 18 по 20 червня. На вас чекають приємні нови­ни і зустрічі з людьми, яких ви давно не бачили.

ТЕЛЕЦЬ. Сприятливий тиж­день для того, щоб поча­ти отримувати знання. Курси підвищення кваліфікації або оволодін­ня новою професією — це те, що вам зараз потрібно. З оточенням намагай­теся не сперечатися. Стояти на своє­му можна тільки тоді, коли будете точ­но впевнені у собі.

БЛИЗНЮКИ. Не беріть на себе відповідальності цього тижня. Це може погано для вас обер­нутися і закінчитися фінансови­ми проблемами. Зараз краще бути ви­конавцем, нехай інші керують. Будьте поблажливішими до людей, що стоять на нижчому щаблі, ніж ви. Незабаром вони вам знадобляться!

РАК. Не турбуйтеся, якщо щось у найближчі два тижні буде йти не так. Зірки зараз не на ва­шому боці. Займіться повсякденними справами, які не передбачають великої відповідальності. У вихідні вирушайте в гори, до лісу, або на озеро — там і від­починете.

ЛЕВ. Справ у вас буде ба­гато, але постарайтеся не розпорошуватися. Складіть список найважливіших питань. У сто­сунках з другою половинкою можли­вий розлад. Тримайте нерви та емо­ції у кулаці.

ДІВА. Дратівливість, нервоз­ність, стрес переслідувати­муть вас цілий тиждень. Спра­ва у проблемах у сім’ї. Головне — не наробіть біди, якщо ви у поганому настрої. Постарайтеся частіше бувати на самоті, вам це необхідно.

ТЕРЕЗИ. Цього тижня відчу­ватимете невелику слабкість. Виною тому втома від роботи і відсутність розваг. І якщо з першою проблемою ви наразі нічого не змо­жете вдіяти, то з другою впораєтеся! Кличте в гості друзів, спілкуйтеся, біль­ше гуляйте, і хандра відступить.

СКОРПІОН. Саме час заглянути в гаманець і подумати, як поліп­шити власний добробут. Розбе­ріться з боржниками, а потім подумай­те, на чому ще ви можете заробити. Ідеї з’являться! Бажано цього тижня не подорожувати — поїздка виявиться не­вдалою.

СТРІЛЕЦЬ. Час зайнятися власним здоров’ям. Якщо не зробити цього зараз, далі буде гірше. Будьте обережнішими з продук­тами харчування. Налягайте на фрук­ти та овочі, а від жирної їжі відмовтеся. Якомога більше пийте води! Сприятли­вий час для занять спортом.

КОЗЕРІГ. Цього тижня ледь не кожна знайома людина проситиме про допомогу. По­старайтеся задовольнити всі прохан­ня — вам потім усе повернеться. Ті, хто сидить на дієті, нарешті побачать пози­тивні результати.

ВОДОЛІЙ. На роботі на вас очі­кують проблеми. Справжньою віддушиною буде рідний дім. До­мочадці порадують хорошим на­строєм, діти — послухом, половинка — романтичним побаченням. Ну, а якщо ви неодружені, вирушайте на пошуки коханої людини. Цей тиждень сприят­ливий для цього.

РИБИ. Будь-які експеримен­ти зараз небажані. Зірки ра­дять вам навести лад на ро­боті і вдома. Через хаос ви не можете зосередитися, і через це припуска­тиметеся багатьох помилок. Бажано знайти час на відпочинок. Ви вже його заслужили.

Схожі новини