Передплата 2024 «Добра кухня»

Трагічний випадок у Львові: загибла студентка виявилася чемпіонкою з паверліфтингу

  • 09.06.2021, 08:30
  • 696

Уранці 8 червня у Львові від травм, одержаних унаслідок падіння з висоти, загинула 17-річна дівчина. ЗМІ повідомили, що загибла — чемпіонка України з паверліфтингу Ірина Квас

Цю інформацію підтвердила голова Львівської обласної федерації паверліфтингу Марія Розторгуй, повідомляє Zaxid.net.

Нагадаємо, близько 6:30 ранку вівторка, 8 червня, з сьомого поверху гуртожитку техніко-економічного коледжу «Львівської політехніки» на вулиці Лисинецькій випала студентка другого курсу, яка загинула на місці.

За інформацією пресслужби університету, перш ніж випасти з вікна, дівчина зачинилась у своїй кімнаті зсередини.

Читайте також: Раптова смерть: професор Львівського університету випав із вікна багатоповерхівки

17-річна Ірина Квас була родом із міста Яворів, де навчалася у дитячо-юнацькій спортивній школі. Дівчина почала професійно займатися спортом в 11 років. Вона неодноразово займала призові місця на чемпіонатах України з паверліфтингу.

Зокрема, у 2019 році 15-річна Ірина Квас здобула золото чемпіонату України. Дівчина присіла зі штангою вагою 125 кілограм, виконала жим лежачи з 65-кілограмовою штангою та станову тягу зі 130 кілограмами. У травні 2021 року збірна Львівщини, у складі якої була Ірина Квас, здобула низку перемог на чемпіонаті України з паверліфтингу.

Ірина Квас навчалася на другому курсі Техніко-економічного коледжу «Львівської політехніки» на спеціальності «правознавство». Що стало причиною трагічного випадку наразі встановлює поліція.

Схожі новини