Передплата 2024 «Добра кухня»

«Слова — не важливі»: президент про зміни у тексті розмови з Байденом

  • 08.06.2021, 13:45
  • 522

Президент Володимир Зеленський назвав виправлення тексту про підтримку президентом США Джо Байденом надання Україні Плану дій щодо членства в НАТО «несуттєвим»

Про це йдеться у його коментарі «Українській правді».

«Слова — не важливі, а важливі конкретні вчинки. Отримає Україна, нарешті, ПДЧ чи ні — це питання бажання лише самого Альянсу. Якщо отримає — значить, нас там дійсно бачать. Якщо не отримає — це теж цілком конкретна відповідь», — заявив український президент.

На його думку, значно важливіша максимально ефективна реформа Збройних сил України, адже «лише це є на сьогодні абсолютною гарантією миру в нашій країні і гарантією захисту кожного українця».

Президент також заявив, що задоволений розмовою з Байденом. «Вчора у мене була чудова розмова з президентом Байденом. Чітка, предметна, по суті. Я дуже задоволений підсумками бесіди і перспективами подальшого довірчого особистого спілкування. Джо Байден буквально запевнив мене в повній і безумовній підтримці України», — заявив президент.

Він додав, що «обʼємний двосторонній порядок денний» вони з Байденом обговорять наприкінці липня в США.

Читайте також: В ОПУ виправили слова Байдена про членство України в НАТО у заяві про підсумки розмови президентів, — ЗМІ

Схожі новини