Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Стало відомо про дату візиту Зеленського у Вашингтон

  • 08.06.2021, 08:20
  • 518

Порошенко привітав телефонну розмову Києва та Вашингтона: коли йдеться про наші інтереси у світі, ми – одна національна збірна

Гарною новиною назвав телефонну розмову Володимира Зеленського з Джозефом Байденом п’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко.

«Важливо, що перед американсько-російським самітом у Женеві Білий дім підтвердив Києву тверду і незламну підтримку. Формально принцип „нічого про Україну без України“ — дотримано. І ще одна позитивна новина — анонс довгоочікуваного візиту Зеленського до Білого дому у липні», — пише Порошенко у соцмережах.

«Яким би не було наше ставлення до влади, „Європейська Солідарність“ як проукраїнська демократична опозиція готова діяти єдиним фронтом у питаннях, що стосуються європейської та євроатлантичної інтеграції, міжнародної коаліції на підтримку України, безпеки та відсічі російській агресії. Це — наш принциповий підхід», — вкотре наголошує Петро Порошенко.

«Тому і сам особисто робив все можливе, щоб сприяти організації візиту на вищому рівні, бо це вкрай потрібно для зміцнення стратегічного партнерства між нашими країнами. Про це ж минулого тижня говорив з американськими сенаторами», — нагадав лідер «Європейської Солідарності».

«Бажаю успіху владі. Коли йдеться про наші інтереси у світі, ми одна національна збірна, а не політичні опоненти», — резюмує п’ятий Президент.

Читайте також: Байден поговорив із Зеленським

Схожі новини