Передплата 2024 ВЗ

Зеленський почастував журналістів шашликом (фото)

  • 06.06.2021, 12:35
  • 926

Вчора президент Володимир Зеленський зустрівся із українськими журналістами. Усі разом спілкувалися та відпочивали на природі і смажили шашлик

Про це Володимир Зеленський повідомив у Twitter.

«Гострі, нетерплячі, дотепні, оперативні, професійні, з посиленим відчуттям справедливості — такі українські журналісти. Та передусім це люди, які мріють і прагнуть змін. І головна мрія, яка об’єднує і журналістів, і президента, — зробити Україну кращою», — написав Зеленський.

Серед присутніх журналістів були Дмитро Гордон разом із дружиною Олесею Бацман, а також ведучий «Свободи слова» Савік Шустер.

Також на шашлики приїхала журналістка і телеведуча Наталя Влащенко, ведучій політичного «Ток-шоу № 1» Василь Голованов. Головна редакторка онлайн-видання «Українська правда» Севгіль Мусаєва.

Читайте також: День журналіста: історія свята та цікаві факти

Раніше Міністерство цифрової трансформації розробило освітній серіал «Цифрова журналістика», що допоможе журналістам опанувати нові цифрові інструменти. Освітній серіал доступний у безкоштовному доступі на порталі «Дія.Цифрова освіта». Севгіль Мусаєва — є лекторкою у цьому серіалі.

Президент зазначив, що розмова із журналістами відбувалася «без табу»: відповідав чесно на гострі запитання

Схожі новини

Читайте також

12.03.2024

Віталій Портников: «Мені цікаво спілкуватися з тими, хто розвивається інакше, ніж я»

Це друга частина розмови з відомим журналістом, публіцистом, пись­менником Віталієм Портниковим на Ютюб-каналі головного редактора «Високого Замку» Наталії Балюк «Ба­лючі теми». Перша частина, присвя­чена другій річниці великої війни, була надрукована в одному з попередніх тижневиків. Ця частина присвячена самому Віталію. Розмова вийшла легка і невимушена…