Передплата 2024 «Добра кухня»

В Індії випадково знайшли найстарішу у світі жінку

  • 05.06.2021, 12:15
  • 780

На Рехт Бегум, жительку міста Барамулла у штаті Джамму та Кашмір, медики натрапили випадково, обходячи будинки з пропозицією зробити щеплення від коронавірусу

Як повідомляє британське видання «Метро», співробітники медичної бригади були шоковані, коли літня жінка, в квартирі якої вони опинилися, назвала свій вік — 124 роки.

Задля підтвердження своїх слів вона показала їм продовольчу картку, датовану 1910 роком, в якій було вказано її вік на той момент — 13 років.

Зараз дані про вік жінки перевіряються, але якщо вони підтвердяться, то доведеться підкорегувати інформацію у Книзі рекордів Гіннесса, адже виходить, що Рехт Бегум на цілих сім років старша від японки Кейн Танака, яка донині вважалася найстарішою жінкою Землі серед живих представниць прекрасної статі.

Читайте також: Медики назвали групу крові довгожителів

Ба більше, індійська бабуся старше на два роки за француженку Жанну Кальман, яку офіційно визнали рекордсменкою світу серед довгожительок.

Також додається, що, попри похилий вік, Рехт Бегум зробили щеплення від коронавірусу. Наразі вона перебуває під наглядом лікарів.

Схожі новини