Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Львівщину прибуло майже 40 тисяч доз вакцини CoronaVac

  • 03.06.2021, 15:45
  • 522

На Львівщину прибула чергова партія вакцини Coronavac. Про це повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький

«Сьогодні Львівщина отримала ще майже 40 тисяч доз вакцини „Coronavac“. Ними продовжать щеплення цільових груп населення відповідно до черг вакцинації… На вихідні Центр вакцинації продовжить свою роботу. Також будуть дві додаткові бригади, які вакцинуватимуть населення. Зазначу, що загалом станом на сьогодні в області вже отримали щеплення понад 70 тисяч осіб. Закликаю мешканців не нехтувати цією можливістю та вакцинуватись, адже вакцинація на сьогодні — єдиний спосіб вберегти себе від коронавірусної недуги», — написав на своїй сторінці у Фейсбуці Максим Козицький.

Як зазначив регіональний координатор з питань вакцинації проти коронавірусної інфекції у Львівській області Олег Когут, ці вакцини продовжують для щеплення цільових груп населення відповідно до черг вакцинації. А саме вакцинуватимуть працівників санаторно-курортних закладів, прокуратури, патрульної поліції, сфери паливно-енергетичного комплексу, органів державної лісової охорони, спецзв’язку, маломобільні групи населення, осіб з листа очікування додатку «Дія», тощо.

Нагадаємо, що 1 червня 2021 року Всесвітня організація охорони здоров'я схвалила вакцину CoronaVac виробництва Sinovac Biotech для екстреного застосування. Вакцина відповідає міжнародним стандартам безпечності, ефективності та якості.

CoronaVac — це інактивована вакцина, яка містить у своєму складі неактивний, «вбитий» вірус. Організм реагує на нього та виробляє імунітет. Вакцина CoronaVac випускається в однодозних флаконах. Температура зберігання вакцини +2 — +8, препарат не вимагає особливих умов холодового ланцюга.

Читайте також: ВООЗ схвалила екстрене використання ще однієї вакцини

Схожі новини