Передплата 2024 «Добра кухня»

На Херсонщині зіштовхнулися п'ять машин, серед постраждалих - діти

  • 02.06.2021, 16:55
  • 504

У Херсонській області сталася масштабна ДТП за участі п'яти автомобілів, постраждали шестеро дітей і двоє дорослих

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції Херсонської області.

«Вчора, 1 червня, близько 18:00 надійшло повідомлення про масштабну ДТП на автодорозі „Олешки-Гола — Пристан-Скадовськ“, де сталося зіткнення 5-ти автомобілів. Наразі у лікарні з тілесними ушкодженнями перебувають доросла жінка та двоє дітей. Одна дитина перебуває у реанімації у непритомному стані», — йдеться в повідомленні.

Правоохоронці зазначають, що 71-річний водій автомобіля Volkswagen Passat, повертаючи ліворуч, не надав перевагу в русі автомобілю Infiniti QX-50, який рухався назустріч. У результаті між авто сталося зіткнення, після чого Infiniti неконтрольовано виїхав на зустрічну смугу руху, де відбулося його зіткнення із трьома автомобілями.

Читайте також: ДТП з постраждалими: на Львівщині сталася аварія на залізничному переїзді (фото)

Як повідомили в поліції, у результаті ДТП медичну допомогу надали вісьмом особам, з яких шестеро — діти.

У поліції наголосили, що найменшій дівчинці немає ще й року. Найбільше постраждав 8-річний хлопець, якого із травмою голови помістили в реанімаційне відділення дитячої обласної лікарні, та його 56-річна бабуся, яку госпіталізували з переломом ключиці. Інші учасники ДТП отримали незначні забої.

Попередня правова кваліфікація події — ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Кожен із водіїв здав аналізи на встановлення вмісту алкоголю в крові.

Схожі новини