Передплата 2024 «Добрий господар»

Принца Гаррі та Меган Маркл запідозрили у крадіжці

  • 29.05.2021, 17:35
  • 18.3K

Принц Гаррі і Меган Маркл знову опинилися у центрі скандалу. Тепер їх звинуватили у крадіжці грошей з рахунку благодійного фонду Sussex Royal

Нібито пара вивела звідти 300 тисяч стерлінгів, які внесла туди королівська сім'я, пише Daily Mail.

Меган Маркл і принца Гаррі запідозрили у шахрайстві, тому рахунками благодійної організації та розслідуванням фінансових переказів довелося зайнятися спеціальній комісії.

Імовірно, половина суми була витрачена на оформлення юридичних паперів для діяльності благодійної організації. Решта благодійних коштів були переведені на рахунок компанії Travalyst. 75% акцій цієї компанії належать принцу Гаррі.

Перевірка виявила, що всі перекази благодійної організації були законними. Але виникли проблеми з документацією витрат, особливо щодо переказів, які покривали юридичні та адміністративні витрати.

Читайте також: Меган і Гаррі — «дармоїди» й «нарциси»?

Через рік після заснування благодійної організації її довелося закрити під час складних і несподіваних обставин, а половина коштів пішла на юридичні та адміністративні витрати.

Водночас варто зазначити, що принц Гаррі не бідує, оскільки принц Філіп залишив йому у спадок досить значну суму.

За даними британських ЗМІ, точна сума не розголошується, але, ймовірно, мова йде про 30 мільйонів фунтів стерлінгів (більше одного мільярда гривень).

Схожі новини