Передплата 2024 ВЗ

Головою правління ПриватБанку став Герхард Бьош: що про нього відомо

  • 28.05.2021, 08:35
  • 1 137

Наглядова рада ПриватБанку призначила новим головою правління фінустанови Герхарда Бьоша, який до цього працював першим заступником голови правління Райффайзен Банку Аваль

Про це повідомляє сайт ПриватБанку.

«Пан Бьош є досвідченим банкіром із 35-ти річним досвідом роботи, який протягом 15-ти років працював на керівних провідних посадах у банківському секторі України та має ґрунтовне розуміння української та європейської банківських систем. Він успішно керував великими проєктами з трансформації банків, зокрема процесами приватизації», — зазначили у ПриватБанку.

Читайте також: Мін’юст США звинуватив Коломойського у відмиванні грошей через ПриватБанк

Що відомо про Герхарда Бьоша

Герхард Бьош закінчив Віденський університет, отримавши ступінь магістра соціально-економічних наук. У період з 1993 по 2004 рік він працював на керівних посадах у різних банках, а у 2004−2006 роках перебував на посаді керівника департаменту світового казначейства та ринків у Райффайзен Центральбанк.

У березні 2006 року Бьош отримав посаду заступника голови правління Райффайзен Центральбанку. З листопада 2010 року він був першим заступником голови правління Райффайзен Банку Аваль.

Бьош приступить до виконання посадових обов'язків після погодження його кандидатури Національним банком України.

Схожі новини