Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Старі трамвайні квитки можна обміняти на нові

Чимало львів’ян незадоволені подорожчанням проїзду у громадському транспорті і вимагають покращення сервісу та подовжених маршрутів

З 27 травня, у Львові подорожчав проїзд в усьому громадському транспорті: тепер за квиток треба віддати 10 гривень.

Пасажири, які раніше придбали чимало квитків на проїзд у тролейбусах і трамваях, тепер можуть обміняти їх (з доплатою у три гривні. — Авт.) на нові проїзні документи. Обмін триватиме до 10 червня за адресою вул. Сахарова, 2, у відділі зборів ЛКП «Львівелектротранс», а також у квитковому кіоску на вулиці Княгині Ольги (кінцева трамвайного маршруту № 3).

У Львівській міські раді наголошують, що безкоштовний проїзд для категорій пільговиків зберігається.

Тим часом, містяни масово обурюються у соцмережах на підвищення тарифів за проїзд, зокрема тим, що сервіс не покращено, а ввечері нічим доїхати до дому. Люди звертаються за «гарячу лінію» міста, вимагають подовжити деякі маршрути. Йдеться про маршрути у віддалені райони міста Лева та ті, які курсують в села ОТГ.

«У зв’язку з подорожчанням вартості проїзду в громадському транспорті, вимагаю від мерії організувати мешканцям мікрорайону Грінченка автобусний маршрут від вул. Б. Хмельницького („Галицьке перехрестя“) до Рясне-2, бо нам необхідно туди добиратися двома маршрутами», — зазначила львів’янка Ірина Фіглюк.

Схожі новини