Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Соліст гурту Måneskin назвав виступ Go_A найкращим на Євробаченні

  • 23.05.2021, 08:35
  • 1 487

Даміано Давид - вокаліст італійського гурту Måneskin, який став переможцем музичного шоу Євробачення-2021, назвав Україну найкращою на пісенному конкурсі

Про це він сказав на офіційній пресконференції, яка пройшла після завершення шоу, розповідає УНІАН.

«Україна. Неймовірна!!!» — відповів він на запитання журналіста, представники якої країни їм сподобалися найбільше.

Нагадаємо, 22 травня відбувся фінал пісенного конкурсу Євробачення 2021 і вже визначився переможець музичного шоу. Ним став гурт Måneskin.

Український гурт Go_A наробив шуму в першому півфіналі конкурсу. І у фіналі вони повторили свій успіх з піснею «Shum».

Читайте також: Євробачення-2021: Україна увійшла в п’ятірку найкращих, перемогла Італія

Довідка. Måneskin — рок-гурт із Риму, до складу якого входить вокаліст Даміано Давид, басистка Вікторія Де Анджеліс, гітарист Томас Раджі і барабанщик Ітан Торчіо. Колектив існує з 2016 року.

Гурт став відомим після того, як у 2017 році посів друге місце в одинадцятому сезоні італійського шоу талантів X Factor.

2017 року вони випустили дебютний сингл під назвою «Chosen», який посів 2-ге місце в італійському чарті. Пізніше пісня увійшла до дебютного мініальбому Måneskin, який вийшов у середині грудня 2017 року.

Дебютний студійний альбом гурту «Il ballo della vita», що вийшов у 2018 році, досяг 1-го місця в чартах Італії і потрапив до хіт-парадів ще декількох європейських країн.

Цього року Måneskin виступив на культовому італійському музичному фестивалі «Sanremo» з піснею «Zitti E Buoni» та виборов там золото. На правах переможця учасники гурту представляли Італію на Євробаченні-2021 у Роттердамі.

Схожі новини