Передплата 2024 «Добра кухня»

У Львові водії маршруток побилися за пасажирів

  • 20.05.2021, 18:15
  • 682

У Львові два водії маршруту №184а не поділили пасажирів і побилися. Один у другого забрав ключі від автобуса, в якому перебували пасажири, і поїхав

Інцидент трапився близько 8 ранку 20 травня на вул. Гетьмана Мазепи, повідомляють очевидці у Telegram-каналі спільноти «Варта1».

«Водій 184А почав обганяти іншу маршрутку 184А, підрізати. Водій моєї маршрутки зупинився, той, відповідно, теж. Підійшовши до нашої маршрутки, він відчинив дверцята водія та почав його бити й одразу забрав ключі. Маршрутка почала просто котитись, водій швидко зреагував та намагався зупинити транспорт. Водій вибіг за ключами, але його колега поїхав», — розповіла Zaxid.net очевидиця інциденту, пасажирка автобуса Ірина.

Постраждалий водій викликав на місце поліцію. Речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій розповіла, що екіпаж поїхав у напрямку Рудного за водієм маршрутки, який забрав ключі. Після цього вони разом з ним повернулися на місце інциденту і доставили обох водіїв у Шевченківський відділ поліції. Однак вже там, у відділку, потерпілий передумав писати заяву.

Читайте також: Маршрутці відмовили гальма: інцидент у Львові (відео)

Приміський маршрут № 184а сполученням смт. Рудне — вул. Щурата обслуговує перевізник «Успіх БМ». Директор управління транспорту ЛОДА Степан Рудницький повідомив, що вже мав розмову з керівництвом компанії, воно з'ясовує обставини.

«На маршруті — 14 автобусів, які курсують за досить щільним графіком. Очевидно, вони потрапили у затори і змістився графік руху. Перевізник відсторонив обох водіїв від роботи на час з’ясування обставин. Їх притягнуть до дисциплінарної відповідальності — догани або звільнення», — пояснив Степан Рудницький.

Схожі новини