Передплата 2024 «Добра кухня»

У МОН опублікували алгоритм вакцинації працівників освіти

  • 16.05.2021, 13:15
  • 696

Після прибуття доз вакцини від коронавірус Pfizer в Україні має початись вакцинація освітян

Про це повідомила пресслужба МОН.

Для того, щоб записатися на вакцинацію від коронавірусу працівники закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної, фахової передвищої та вищої освіти повинні звернутися до керівників закладів освіти.

Після цього керівники навчальних закладів повинні сформувати списки охочих зробити щеплення та направити їх до місцевих органів управління освітою. Ці списки передають обласним департаментам освіти або КМДА.

Читайте також: Краще прийняти дозу вакцини, ніж потім шукати дозу кисню (відео)

Департаменти освіти надсилають отримані від закладів освіти списки департаментам охорони здоров'я. А керівники закладів вищої освіти самі направляють списки до департаментів охорони здоров'я.

Потім регіональні координатори з вакцинації повідомляють керівників закладів освіти, які подали списки, про дату і час, коли мобільна бригада приїде до закладу освіти для вакцинації колективу.

Якщо список потрібно уточнити, то це необхідно зробити до першого приїзду мобільної бригади. Після першого приїзду мобільної бригади будь-які зміни в списках узгоджуються з регіональними координаторами з вакцинації в індивідуальному порядку.

Вакцинація освітян почнеться з 24 травня.

Схожі новини