Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Хочеться, щоб закон був один для всіх, але він працює вибірково – Антоненко про справу Медведчука

  • 15.05.2021, 12:00
  • 697

Хочеться, щоб закон був один для всіх, але він працює вибірково, оскільки людину, яку звинувачують у державній зраді відпускають додому

Про це в ефірі «Прямого» заявив ветеран бойових дій на сході України Андрій Антоненко, коментуючи рішення суду щодо голови політичної ради партії «Опозиційна платформа — За життя» Віктора Медведчука.

«Хочеться трошки із сарказмом сказати, що у Медведчука, на відміну від Стуса, кращі адвокати були. Ви знаєте, тут ми побачили, що спрацювала така історія, як презумпція невинуватості. І ми ж хочемо, щоб для всіх був закон один, але ж так само бачимо, як цей закон працює вибірково. Тобто, людину, яку звинувачують у державній зраді — і ми багато чого бачили та знаємо — відпускають додому. А у нашому випадку, як ви сказали правильно, не маючи жодного доказу причетності і по тих брехливих папірцях, які представляли в суді ще на початку, коли нас затримували, нас просто всіх запроторили у в’язницю, — тут просто немає слів для обурення. Але ж для одних закон працює, а для інших закон не працює. Це ганьба просто», — сказав Антоненко.

Читайте також: Медведчука можна обміняти на політв'язнів Кремля, — Данілов

Схожі новини