Передплата 2024 «Добрий господар»

Малиновський роздає паси-«цукерки»

Український хавбек «Аталанти» – найкращий асистент Серії А

Фото football24.ua
Фото football24.ua

Український футболіст італійської «Аталанти» Руслан Малиновський очолив список найкращих асистентів Серії А. Цього сезону півзахисник збірної України зробив у матчах за клуб із Бергамо вже 11 гольових передач.

Усього Руслан Малиновський провів у чемпіонаті Італії 34 матчі, в яких забив 7 голів. Поряд із Малиновським 11 резуль­тативних передач зробив цього сезону у матчах Серії, А бельгійський нападник мі­ланського «Інтера» Ромелу Лукаку. Погодь­теся, не найгірша компанія для нашого збірника… По 10 гольових передач вико­нали Генріх Мхитарян («Рома»), Хуан Ква­драдо («Ювентус»), Сєргєй Мілінковіч-Са­віч («Лаціо») і Пйотр Зелінський («Наполі»).

Свою 11-ту результативну передачу в Серії, А 28-річний Малиновський віддав на­передодні у матчі проти «Беневенто» (2:0). На 22-й хвилині поєдинку українець ши­карним розрізним пасом вивів на ударну позицію Луїса Мюріеля, і той не схибив. А в другому таймі за «Аталанту» відзначився Маріо Пашаліч. Після цієї перемоги «Ата­ланта» набрала 75 очок і зберегла друге місце у Серії А. Тож команда Руслана Ма­линовського має прекрасні шанси потра­пити до Ліги чемпіонів.

Схожі новини