Передплата 2024 «Добра кухня»

Що віщують зірки? Гороскоп на тиждень 17-23 травня 2021 року

  • 17.05.2021, 12:00
  • 696

Гороскоп з 17 по 23 травня

ОВЕН. Сприятливий час для обмір­ковування своїх таємних планів. Зі середи ініціативу в справах беріть у свої руки. Акуратніше поводьтеся з гроши­ма, не допускайте марнотратства. У неділю більше спілкуйтеся, зустрічайтеся зі знайо­мими, виїжджайте за місто. Сприятливі дні: 18 травня. Несприятливі дні: 22 травня.

ТЕЛЕЦЬ. Залиште в минулому ілю­зії і старі уявлення про життя. Але водночас не піддавайтеся тузі, що може вас засмутити. Друзі вам допоможуть подолати нудьгу. Обов’язково займіться сво­єю зовнішністю. Не виключено, що до вас на­дійдуть цікаві ділові пропозиції. Сприятливі дні: 18 травня. Несприятливі дні: 20 трав­ня.

БЛИЗНЮКИ. Можлива непроста си­туація на роботі. Не конфліктуйте з начальством. Будьте старанні і пунк­туальні. Наприкінці тижня неспри­ятливий час для великих покупок. Тиждень добре б присвятити читанню професійної лі­тератури. Сприятливі дні: 20 травня. Не­сприятливі дні: 18, 19, 22 травня.

РАК. Інтуїція підкаже вам спосіб зміц­нити свій авторитет. У середу-чет­вер намагайтеся уникати конфліктів на роботі. Наприкінці тижня можете розра­ховувати на повернення безнадійних боргів. Сприятливий час для дружніх посиденьок. Сприятливі дні: 18, 22, 23 травня. Неспри­ятливі дні: 20 травня.

ЛЕВ. Вам так бракує активності і на­полегливості. Тільки так ви впорає­теся з тією хвилею плутанини, яка вас накриє. Будьте готові до сміливих дій і навіть до певного ризику. Добре спланува­ти подорож, або хоча б вибратися за місто. Сприятливі дні: 18, 23 травня. Несприят­ливі дні: 21, 22 травня.

ДІВА. Гасло понеділка: мовчання — золото. Лояльно ставтеся до вчинків партнера по шлюбу. У середині тиж­ня не давайте волю почуттям. Перш ніж зайнятися будь-якою справою, задумай­теся про наслідки цього. Сприятливі дні: 21 і 23 травня. Несприятливі дні: 18 травня.

ТЕРЕЗИ. Якщо на роботі вас пере­слідують плітки та інтриги, проаналі­зуйте ситуацію. Можливо, не з усіма співробітниками потрібно бути відвертими. У середині тижня не найкращий час для уса­мітнення. Тільки в товаристві ви зможете проявити себе. Сприятливі дні: 18 травня. Несприятливі дні: 21 травня.

СКОРПІОН. Зверніть увагу на те, чим живуть ваші діти. У середині тижня, працюючи не покладаючи рук, відчу­єте свою значимість і незамінність. У спілку­ванні з коханою людиною пам’ятайте, що го­ловне у ваших стосунках не фінансовий бік, а почуття. Сприятливі дні: 18 травня. Не­сприятливі дні: 23 травня.

СТРІЛЕЦЬ. Відмовтеся від суєтності зовнішнього світу і пориньте вдома у мрії. У неділю більше часу присвя­тіть спілкуванню з коханою людиною. Поста­райтеся захистити свою сім’ю від нетактов­ного втручання сторонніх. Сприятливі дні: 23 травня. Несприятливі дні: 18, 19 травня.

КОЗЕРІГ. Щоб розібратися у влас­них сумнівах, не обов’язково бігти до друзів на скаргу чи за порадою. Викладіть переживання на папері. Наприкін­ці тижня ваші творчі починання можуть при­нести не тільки моральне задоволення, а й матеріальний дохід. Сприятливі дні: 18, 22, 23 травня. Несприятливі дні: 20 травня.

ВОДОЛІЙ. Від ідей і задумів пере­ходьте до їх практичного здійснення. В кінці тижня займіться облаштуван­ням свого житла. Багато зусиль доведеться докласти для вирішення побутових проблем. У вихідні вас чекають зустрічі з коханою лю­диною. Сприятливі дні: 23 травня. Неспри­ятливі дні: 19, 22 травня.

РИБИ. Намагайтеся якомога мен­ше привертати до себе уваги. За­раз для вас вкрай важлива спокійна і гармонійна обстановка. У середині тижня відвідайте басейн або фітнес-клуб. У кінці тижня непогано було б застосувати на прак­тиці свої знання у галузі економіки і фінан­сів. Сприятливі дні: 21, 23 травня. Неспри­ятливі дні: 22 травня.

Схожі новини