Передплата 2024 «Добрий господар»

Тепер у Нью-Йорку вакцинуватимуть навіть у метро

  • 11.05.2021, 11:15
  • 567

У Нью-Йорку на цього тижня на станціях метро і на залізничних станціях відкриють тимчасові пункти вакцинації проти COVID-19

Про це пише The New York Times з посиланням на очільника Нью-Йорка Ендрю Куомо.

«Ви все одно йдете до станції метро, ​​ви проходите повз місце вакцинації, це одноразова вакцинація (щеплюватимуть одноразовою вакциною Johnson & Johnson — УП), зупиніться, приділіть кілька хвилин, вакцинуйтеся», — сказав чиновник.

З 12 по 16 травня локації будуть відкриті в різний час. Люди, які зробили вакцинацію на залізниці і в метро, ​​можуть отримати безкоштовну семиденну карту MetroCard або два безкоштовні квитки в один кінець залізницею.

Це пілотна програма, але вона може бути продовжена. Повідомляється, що це є частиною більш широкої загальнонаціональної кампанії, що пропонує творчі стимули для вакцинації людей. Зокрема, Нью-Джерсі пропонує «чарку і пиво» ​​для жителів, які отримають свою першу дозу вакцини в травні і відвідають пивоварні-учасники в штаті. Мер Нью-Йорка Білл де Блазіо збирається роздавати людям, які роблять вакцинацію, безкоштовні квитки на заходи і пам'ятки.

За словами Куомо, темпи вакцинації сповільнюються як в Нью-Йорку, так і по всій країні.

Читайте також: США дозволили вакцинувати підлітків препаратом Pfizer

Схожі новини