Передплата 2024 «Добра кухня»

У зоопарку США горила "познайомила" своє дитинча з немовлям відвідувачів: зворушливе відео

  • 10.05.2021, 18:45
  • 23.8K

Горила Кікі нещодавно стала матір'ю п'ятого дитинчати, і привела його до захисного скла вольєру, аби "познайомити" з крихітним немовлям

У зоопарку Франкліна в Бостоні горила Кікі понад п'ять хвилин заворожено споглядала через скло за сплячим немовлям. Відвідувачі зоопарку виявили неймовірний зв'язок між обома і вирішили, що таким чином самиця виражає свою материнську любов.

Так, минулими вихідними Емілі Остін із сім'єю відвідала місцевий зоопарк, взявши з собою сина, якому ледь виповнилося 5 тижнів. Емілі вирішила піднести малюка впритул до захисного скла вольєру, де перебувала горила Кікі. Та, немов зачарована, вмостилася навпроти немовляти і не зводила з нього очей.

«Це було так зворушливо. Більш ніж п'ять хвилин вона (Кікі. — Ред.) просто сиділа там, спостерігаючи за ним, і просто так турботливо дивилася на нього», — розповіла NBC мати малюка.

У якийсь момент Кікі привела до немовляти своє дитинча Пабло, щоб той «познайомився» з малюком.

«Її вираз обличчя був таким зворушливим, — сказала Емілі. — Вона (Кікі. — Ред.) показувала свою дитину і мою дитину… Намагалася погладити його обличчя крізь скло, і намагалася утримати його за руку… просто найкрасивіша річ. Ви могли побачити емоцію в її очах».

До слова, Кікі — мати чотирьох доньок та одного сина Пабло, який народився у жовтні 2020 року, повідомляється на сайті зоопарку Франкліна. Вона — західна рівнинна горила, яка є вихідцем з Центральної Африки.

Відео зустрічі горили з немовлям підірвало мережу. Користувачі зворушені турботливістю Кікі.

Читайте також: Учені з'ясували, чому горили б'ють себе в груди

Схожі новини