Передплата 2024 «Добра кухня»

Окупанти обстріляли житлові будинки Мар'їнки з гармат

  • 09.05.2021, 14:35
  • 746

Українська сторона СЦКК інформує, що окупанти вже без приховувань ведуть обстріли населених пунктів зі ствольної артилерії та мінометів

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

«Учора, 8 травня, о 19.05, російсько-окупаційні війська випустили шість снарядів із гармати МТ-12 «Рапіра» калібру 100 мм. по населеному пункту Мар’їнка. Окупанти вели вогонь з населеного пункту шахта Трудівська, що на околиці Донецька.

Унаслідок обстрілу, було пошкоджено шість житлових будинків та автомобіль місцевого жителя. Один зі снарядів вибухнув за декілька метрів від будинку, тільки завдяки щасливому збігу обставин, ніхто з мешканців не постраждав", — йдеться у повідомленні.

Крім того, ще один випадок обстрілу зафіксовано 7 травня, о 18.30.

Читайте також: На Донбасі під час прибирання могил підірвався чоловік

Зазначається, що окупанти відкривали вогонь із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем та мінометів із шахти Гагаріна у напрямку населеного пункту Шуми.

Унаслідок обстрілу було пошкоджено високовольтну лінію електропередач. Усього випущено 15 снарядів калібру 122 мм. та 5 мін калібру 120 мм. Результати обстрілу вже зафіксовано та верифіковано офіцерами Української сторони СЦКК.

Схожі новини