Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У мережі з’явилася петиція про заміну прессекретаря президента

  • 06.05.2021, 14:05
  • 742

На сайті Офісу президента з’явилась петиція про призначення народного депутата фракції “Слуга народу” Миколи Тищенка прессекретарем президента Володимира Зеленського

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Петицію на сайті створив автор і ведучий програми «Хіт-парад зашкварів» на телеканалі «Прямий» Юрій Петрушевський.

«Останні кілька років завдяки професійним якостям Юлії Володимирівни (так виявляється вона теж Юлія Володимирівна) моя щотижнева програма стабільно трималась на високих позиціях в рейтингах усіх інформаційних каналів.

Щотижня ми обговорювали стиль, якість і навички ведення інформаційної політики Апарату Президента саме завдяки діяльності пані Мендель. Її особливий і неповторний стиль назавжди увійде в історію української, а можливо і світової журналістики.

Розуміючи послідовне втілення заявленої на початку каденції президента позиції про відсутність необхідності спілкування з традиційними ЗМІ, закликаю не зупинятися на досягнутому та призначити на посаду прессекретаря Миколу Тищенка. Оскільки тільки цей політик зможе перевершити досягнення Юлії Володимирівни Мендель, бо жодному з колег нашого медійного цеху це не під силу", — написав в описі до петиції Петрушевський.

Наразі петиція зібрала лише 6 голосів.

Читайте також: Тищенко змушував очільника митниці на Закарпатті співати дифірамби угорцям

Схожі новини