Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На яку хворобу вказує надмірне потовиділення

  • 03.05.2021, 20:25
  • 66.2K

Згідно з даними благодійної організації Michael J. Fox Foundation for Parkinson's Research, постійне потовиділення вказує на ймовірність хвороби Паркінсона

Фото умовне
Фото умовне

Докази медиків опублікувало видання Express.

Симптоми хвороби Паркінсона розвиваються повільно протягом тривалого часу, і можуть бути викликані пошкодженням нервів в головному мозку.

Про це пише Новини Ю.

Медики з'ясували, що одним з найбільш поширених ранніх ознак нейродегенеративного стану є підвищене потовиділення, яке не залежить від рухової активності та спекотної погоди.

«Симптоми хвороби Паркінсона різні, деякі з них важко виявити навіть лікарям. Стан може може впливати на мимовільні функції організму. Як ми з'ясували, не можна залишати без уваги підвищене потовиділення, яке триває понад шість місяців», — зазначили фахівці.

Інші загальні ознаки хвороби Паркінсона — це тремор, стійкий гіпертонус м'язів, перший зазвичай починається в руці або передпліччі, що трапляється найчастіше тоді, коли верхня кінцівка розслаблена.

У більшості пацієнтів симптоми починають проявляти себе після після 50 років. У чоловіків ймовірність розвитку захворювання дещо більша, ніж у жінок.

Хвороба Паркінсона має здатність прогресувати, і поступово ці ознаки стають більш вираженими, тому медики рекомендують якомога швидше звернутися за допомогою, якщо ви виявили у себе початкові симптоми хвороби.

Читайте також: Як спосіб життя впливає на розвиток серцево-судинних й онкологічних захворювань

Схожі новини