Передплата 2024 «Добрий господар»

У Києві п'яний мажор протаранив електроопору: загинула дівчина

  • 01.05.2021, 14:35
  • 944

У суботу вночі, 1 травня, в Києві сталася смертельна аварія на бульварі Лесі Українки, 5. Автомобіль Infiniti на великій швидкості злетів з дороги, перекинувся і врізався в електроопору. Внаслідок ДТП загинула 18-річна дівчина

Як повідомили в телеграм-каналі «dtp.kiev.ua», за кермом легковика нібито перебував хлопець 1995 року народження та дві пасажирки. Водій не впорався з керуванням і врізався в бордюр, через що машина перекинулася.

З'ясувалося, що автомобіліст був за кермом у стані алкогольного сп'яніння, драгер показав 1.41 проміле (близько 300 грам коньяку). Порушник не отримав важких травм і був затриманий правоохоронцями. Як зазначає «Київ Оперативний», за попередніми даними, водій скоїв ДТП, втікаючи від поліції.

Подруга загиблої також постраждала унаслідок аварії та була госпіталізована, попередньо відомо, що загрози її життю немає. Автомобіль отримав значні пошкодження. Поліція працювала на місці події всю ніч, вранці понівечену машину відвезли.

Читайте також: На Львівщині автобус збив на смерть дитину

Заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко опублікував запис моменту погоні патрульних за іномаркою, що передувало ДТП.

Пізніше стало відомо, що за кермом автомобіля Infiniti перебував Білоконь Павло Сергійович. У ЗМІ з'явилася інформація про те, що автомобіліст може бути родичем колишнього міністра внутрішніх справ України Миколи Білоконя.

Схожі новини