Передплата 2024 «Добрий господар»

Єлизавета II надала "королівський знак якості" бренду секс-іграшок

  • 01.05.2021, 09:35
  • 625

Найпрестижнішу нагороду від Єлизавети ІІ для бізнесу цьогоріч отримали 205 компаній, серед них ㅡ найбільший місцевий бренд секс-іграшок та білизни Lovehoney. Тепер компанія офіційно має «королівський знак якості»

Цьогорічних переможців нагороди від королеви оголосили 29 квітня. Їх перелік опублікували у спеціальному додатку вісника London Gazette.

Компанія Lovehoney Group LTD потрапила до переліку переможців категорії «Міжнародна торгівля». В описі діяльності фірми вказано, що вона продає у роздріб секс-іграшки та білизну.

Окрім формального визнання, представники бренду також отримали офіційний лист із Букінгемського палацу, де Єлизавета II подякувала за «безперервне видатне зростання» та зазначила, що це важливо для розвитку внутрішньої економіки Великої Британії. Так, з 2015 року продажі фірми зросли на 365%.

Окрім того, компанія тепер зможе використовувати емблему Queen's Award у рекламі, на пакуванні та у маркетингових акціях протягом 5 наступних років.

Читайте також: Королева Єлизавета II звернулася до британців: вони шоковані образом Її Величності (фото)

Головна комерційна директорка Lovehoney Деббі Бонд сказала, що королева прихильна до компанії, оскільки та перетворилась за останні роки на міжнародний бренд, що репрезентує сексуальне здоров'я.

«Ми втішені, що отримали офіційне визнання від королеви… Королівський патронат допоможе нам створити більше робочих місць у штабі Бату та в наших міжнародних офісах, а також поширити повідомлення про сексуальне щастя у всьому світі», ㅡ сказала Бонд.

Довідка. Queen's Awards for Enterprise ㅡ це найпрестижніша нагорода для бізнесу у Великій Британії. Переможців обирають за 4-ма категоріями: інновації, міжнародна торгівля, сталий розвиток та сприяння можливостям (через соціальну мобільність). Першу нагороду від королеви вручили в 1966 році.

Схожі новини