Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Мустафу Найєма звільняють з «Укроборонпрому»: його коментар не забарився

  • 29.04.2021, 14:05
  • 758

Заступника генерального директора «Укроборонпрому» з управління активами, колишнього нардепа Мустафу Найєма звільняють з посади

Про це повідомили у Facebook підприємства.

Там зазначили, що його посаду скорочують. Загалом штат «Укроборонпрому» буде оптимізований на 10%.

«Концерн сьогодні демонструє хороші показники та позитивну динаміку. Це стало можливим завдяки титанічній праці усього колективу. Ми стабілізували виробництво, збільшили обсяги експорту, розширили ринки збуту, розпочали безпрецедентну трансформацію державної оборонки. Однак це лише частина непростого, але дуже важливого шляху», — підкреслили там.

Колишній нардеп Мустафа Найєм повідомив, що рішення про звільнення з посади заступника генерального директора «Укроборонпрому» з управління активами було для нього неочікуваним.

Про це він написав у своєму Facebook.

«Після чергової реорганізації мою посаду скоротили. Без пояснень. Не буду приховувати, для мене це рішення було несподіваним. Проте наша співпраця з Концерном на цьому етапі закінчується. З поваги до всієї команди цей пост буде моїм єдиним публічним коментарем з цього приводу», — пояснив Найєм.

Він розповів, що спочатку прийшов в «Укроборонпром» для адвокації та взаємодії з органами державної влади, а потім зайнявся управлінням активами і корпоративними правами, щоб готувати підприємства до корпоратизації. Найєм розповів про свої здобутки та найголовніше досягнення — проведення інвентаризації усіх об’єктів інтелектуальної власності.

«У нас часто прийнято йти з каменем за пазухою. Це не той випадок. Я і далі буду вболівати за реформу Концерну, щиро радіти успіхам компанії і сприяти там, де це знадобиться. Ми розпочали загальну велику справу, і я дуже хочу, щоб вона була доведена до кінця. Протягом двох років я робив те, що люблю, і відстоював те, що, у що вірю і що вважаю правильним», — зазначив він.

Читайте також: Розшукався сам. Ігорю Гладковському вручили обвинувальний акт

Схожі новини