Передплата 2024 «Добрий господар»

ФСБ затримала 16 "прихильників української молодіжної радикальної спільноти”

  • 29.04.2021, 12:25
  • 529

У Федеральній службі безпеки РФ повідомили про затримання в ряді міст “прихильників української молодіжної радикальної спільноти” М.К.У. “, які нібито готували підриви адміністративних будівель органів влади й збройні напади на громадян

Фото умовне
Фото умовне

Про це повідомляє пресслужба ФСБ.

«Федеральною службою безпеки Російської Федерації у взаємодії зі Слідчим комітетом Російської Федерації в містах Іркутську, Краснодарі, Саратові, Тамбові, Тюмені, Читі, Анапі Краснодарського краю, Пущино Московської області, Переславль-Заліському Ярославської області затримано 16 прихильників української молодіжної радикальної спільноти» М. К.У. «, причетних до вчинення насильницьких злочинів, пропаганді екстремізму, а також підготовці підривів адміністративних будівель органів влади й збройних нападів на громадян», — повідомили в ФСБ.

Повідомляється, що у затриманих вилучили холодну зброю, велику кількість електронних носіїв інформації та засобів комунікації, що містять «інструкції з виготовлення засобів терору, відомості про вчинені й плануванні терористичних і екстремістських злочинів, відеозвіти про насильницькі акції.

Читайте також: За «недружні дії». РФ висилає ще одного українського дипломата

Схожі новини