Передплата 2024 «Добрий господар»

Голова Київської облради блокував двері до сесійної зали, аби його не могли звільнити

  • 27.04.2021, 15:35
  • 621

У вівторок, 27 квітня, вранці голова Київської обласної ради Олександр Скляров відмовився відчиняти сесійну залу для проведення засідання. Виявляється, напередодні в облраді поміняли замки

Про це повідомляє «Київський регіон».

Керівник фракції «Слуга народу» Олександр Поляруш попросив голову облради відчинити зал. Скляров відмовив з формулюванням, що зараз «страсний тиждень».

Як наслідок, три фракції («Європейська солідарність», «За майбутнє», «Слуга народу») зібрались на засідання у кіноконцертній залі. Саме в цій залі проходило перше засідання облради незалежної України.

На засіданні зареєстрували 60 депутатів. За відставку Склярова з посади проголосувало 59 депутатів. Один бюлетень був зіпсований.

Читайте також: Дотримали слова? У Київській облраді фактично сформувалась коаліція «Слуг народу» та ОПЗЖ

Як повідомлялося, минулого тижня дві третини депутатів Київської облради поставили свої підписи під зверненням до голови з вимогою скликання позачергової сесії, де мають вирішуватися невідкладні питання Київщини, зокрема голосування за зміну керівництва обласної ради.

Зауважимо, раніше ЗМІ писали про те, що Олександра Склярова вважають близьким до нардепа Олександра Дубінського, якого раніше виключили з фракції «Слуга народу» і зняли з посади голови Київської обласної організації керівної партії.