Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На вимогу опозиції: позачергове «ковідне» засідання Ради відбудеться завтра

  • 26.04.2021, 16:58
  • 595

27 квітня відбудеться позачергове засідання парламенту, ініційоване фракцією «Європейська Солідарність»

Про це у Facebook повідомив Петро Порошенко.

«Позачергове засідання Ради, присвячене припиненню бездіяльності виконавчої влади у боротьбі з пандемією, відбудеться завтра на вимогу опозиції. За підтримку вимоги про скликання ми вдячні усім фракціям Верховної Ради. Не дякуємо лише „Слугам“, тому що їм байдуже, і вони підписів не дали», — констатує лідер партії «Європейська Солідарність».

«Вже зараз за відсутності вакцинації кількість померлих від ковіду українців, страшно сказати, наближається до п’ятдесяти тисяч. Тим часом лише п’ять! осіб на всю Україну отримали, як і належить, дві порції вакцини. Ця п’ятірка і є оцінкою некомпетентності, безпорадності і безвідповідальності влади», — зауважує п’ятий Президент.

«З таким катастрофічно низьким рівнем вакцинації Україна ми приречені на четверту і наступну хвилі. Тому вкрай важливим для парламенту є навчити і примусити виконавчу владу захистити країну. „Європейська Солідарність“ запропонувала антиковідний план, в якому передбачила все: від закупівлі ліків до виготовлення української вакцини. Ми готові голосувати не лише за визнання роботи влади незадовільною, але й за рішучі кроки, які передбачають порятунок українців від пандемії», — наголосив Петро Порошенко.

Схожі новини