Передплата 2024 «Добра кухня»

Назвали переможця 11 сезону "Голосу країни"

  • 26.04.2021, 09:35
  • 819

У неділю, 25 квітня, відбувся грандіозний суперфінал "Голосу країни" 11 сезон. За результатами голосування глядачів перемогу здобув Сергій Лазановський із команди Наді Дорофєєвої

Про це повідомляє 24 канал.

У потужному суперфіналі за звання найкращого вокаліста 11 сезону «Голосу країни» боролися чотири учасники — Тьома Паучек з команди Монатіка, Юлія Тимочко з команди Тіни Кароль, Сергій Лазановский з команди DOROFEEVA та Сергій Нейчев з команди Олега Винника. Саме Наді Дорофєєвій вдалося привести свого підопічного Сергія Лазановського до омріяної перемоги.

Сергій Лазановський обійшов конкурентів, здобувши більшість глядацьких голосів, і став переможцем 11 сезону «Голосу країни».

Читайте також: Переможець шоу «Голос країни-1» влаштував скандал через гучне звинувачення

Довідка. «Голосу країни» — вокальне талант-шоу, яке вже 11 років поспіль виходить на телеканалі «1+1». Проєкт особливий тим, що успіх його учасників залежить лише від вокальних даних, а не від яскравого та впізнаваного образу, як в інших телешоу. Річ у тому, що зіркові тренери обирають підопічних у свої команди на «сліпих прослуховуваннях». Тренери не знають життєвих історій і не бачать обличчя вокалістів, тому оцінюють лише їхню майстерність.

Проєкт з'явився у Нідерландах 2010 року. Цей унікальний формат швидко підкорив Україну та весь світ. 2021 року прогримів 11 сезон «Голосу країни», який відкрив для глядачів нових обдарованих співаків.

Схожі новини