Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Нафтогаз" встановив річний тариф на блакитне паливо

  • 26.04.2021, 08:15
  • 1 091

Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» оголосила про переведення клієнтів на новий річний тарифний план «Фіксований»

Як повідомляє ГК «Нафтогаз України», це відбудеться з 1 травня.

Ціна на газ від ГК «Нафтогаз України», яку компанія встановлює з 1 травня 2021 року і до 30 квітня 2022 року, становить 7,96 грн/куб.м. з ПДВ, без вартості розподілу (доставки).

«Компанія запропонувала своїм клієнтам найвигіднішу ціну на газ серед постачальників на ринку», — наголошують у Нафтогазі.

Зазначається, що «Фіксований» тарифний план не передбачає жодних передплат. Як і раніше, клієнти мають сплатити лише за спожитий об’єм газу до 25-го числа кожного місяця. Новий тарифний план доступний для отримувачів пільг та субсидій, уточнюють у компанії.

Читайте також: Вітренко хоче купувати газ із Росії

Нагадаємо, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) ухвалила постанову, якою запроваджуються річні тарифи на газ із 1 травня 2021 року.

У період дії річного контракту ціну можна буде змінювати лише у бік зменшення. Збільшувати ціну, яка буде встановлена станом на 25 квітня, неможливо. Водночас постачальник зможе пропонувати будь-які інші продукти для споживачів. Окрім того, споживачі можуть змінювати постачальника.

Схожі новини