Передплата 2024 «Добра кухня»

Кредобанк запроваджує сервіс «Відеоконсультант онлайн» для автокредитування

  • 23.04.2021, 12:02
  • 575

Кредобанк розширює можливості сервісу "Відеоконсультант онлайн". Відтепер існуючі та потенційні клієнти, які хочуть отримати позику на автомобіль, мають можливість замовити відеодзвінок із консультантом банку - фахівцем з автокредитування

Сервіс віддаленого обслуговування клієнтів Кредобанку «Відеоконсультант онлайн» безоплатний у користуванні. Щоб замовити послугу, потрібно мати комп’ютер або смартфон з веб-браузером, мікрофоном та відеокамерою і заповнити коротку онлайн-анкету на сторінці сервісу. Клієнт самостійно може обрати зручний час для спілкування — з 9.00 до 17.00 у робочі дні (за київським часом). Прийом заявок на консультацію відбувається цілодобово.

«Пандемія прискорила рух усього світу в напрямку глобальної діджиталізації. Нині ми працюємо над розвитком дистанційних каналів обслуговування, щоб клієнт міг віддалено отримувати послуги, рівноцінні тим, що надаються у відділенні Кредобанку. Зараз ми розширюємо можливості сервісу „Відеоконсультант онлайн“ консультаціями з отримання автокредитів та лізингу і плануємо надавати ще більше послуг через цей сервіс», - говорить Юрій Симоненко, заступник директора департаменту електронного бізнесу АТ «Кредобанк».

У вересні 2020 року Кредобанк вперше в Україні запустив у експлуатацію новий офіційний канал віддаленого обслуговування для існуючих та потенційних клієнтів — сервіс «Відеоконсультант онлайн», за допомогою платформи Google Meet. Упродовж періоду дії сервісу Кредобанк отримав понад 1100 звернень та надав більш як 600 відеоконсультацій. За допомогою цього сервісу було видано 37 іпотечних кредитів на загальну суму понад 40 мільйонів гривень.

Окрім того, на початку квітня 2021 року Кредобанк впровадив чергове масштабне оновлення онлайн-банкінгу, яке дозволяє використовувати онлайн-банкінг для повноцінного управління рахунками фізичних осіб-підприємців, а також впроваджує нові функції для клієнтів-фізичних осіб. Нині у банку працює сервіс онлайн-відкриття рахунків для фізичних осіб, який дозволяє відкривати рахунки та отримувати банківські карти без візиту до відділення, послуга дистанційного відкриття рахунків для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, послугу дистанційного замовлення довідки за чинним кредитом через заповнення заявки на сайті банку, а також новий онлайн-банкінг для роздрібних клієнтів та послуга онлайн-подачі звітності позичальниками — юридичними особами. Окрім того, банк надає можливість здійснити онлайн-платіж за послуги пункту подачі візових анкет, а також придбати поліс туристичного страхування або страхування авто без візиту у відділення.

Довідка:

Кредобанк заснований у Львові у 1990 році, віднесений Національним банком України до банків іноземних банківських груп та входить до фінансової групи PKO Bank Polski — найбільшої фінансової інституції Польщі та однієї з найбільших фінансових груп Центрально-Східної Європи. Домінуючий підрозділ групи — найбільший банк Польщі PKO Bank Polski зі 100-літньою історією, найстійкіший з 48 банків Європи за результатами стрес-тестів Європейської адміністрації банківського нагляду (листопад 2018 р.).

Кредобанк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу України. Банк активно кредитує роздрібних клієнтів та малий і середній бізнес, пропонуючи низку спеціальних програм із мінімальними відсотками. Банк має кредитний рейтинг за національною шкалою на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом та короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 від агентств «Стандарт-Рейтинг» та «Експерт-Рейтинг».

Прес-служба АТ «Кредобанк»

Схожі новини