Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Кінець епохи бідності: дружина "Юзіка" несподівано стала успішною бізнесвумен

  • 23.04.2021, 12:15
  • 1 105

Після того, як Юрій Корявченков приєднався до партії "Слуга народу", його дружина Тетяна перетворилася на "акулу бізнесу". У 2019 році вона стала ФОПом і в тому ж році заробила 1,5 млн. грн., а в 2020 - понад 3 млн. грн.

Про це на своїй сторінці в Instagram повідомило інформагентство «Слідство.Інфо».

«Неписаний закон української політики: коли чоловіки стають народним депутатами від керівної партії, їхні дружини раптово стають успішними бізнесвумен. Яскраве тому підтвердження — дружина нардепа від «Слуги народу» Юрія Корявченкова, яка торік придбала новеньку Toyota Land Cruiser за понад два мільйони гривень.

Після того, як Юрій Корявченков став народним депутатом від «Слуги народу» його дружина Тетяна зареєструвалася фізичною-особою підприємцем і стала непогано заробляти. У 2019-му її прибуток склад понад 1,5 мільйона гривень, у 2020-му — понад 3 мільйони.

До цього Тетяна Корявченкова працювала директором ТОВ «Кіностолиця», засновником якого є бізнес-партнер президента Володимира Зеленського Борис Шефір. А от її чоловік, якщо вірити офіційним деклараціям, не надто дбав і дбає про сімейний бюджет. Наприклад, у 2019-му він заробив трохи більше пів мільйона гривень.

Водночас на основному місці роботи у «Квартал 95» — менше 80 тисяч гривень, а в Управлінні справами ВРУ — 152,6 тисяч гривень. Решта — дохід від реклами чипсів. У 2020-му прибутки нардепа також не дуже виросли — його депутатська зарплата склала менше пів мільйона гривень.

Проте суттєві покращення матеріального становища дружини нардепа Корявченкова дозволили їм не лише придбати статусну автівку і збільшити фінансові заощадження, а навіть закрити кредит у банку. Родина Корявченкових виплачувала цей кредит за квартиру у столиці з 2008-го року. Сума кредиту становила майже 181 тисячу доларів".

Читайте також: «Кришує» гральний бізнес: сплив новий скандальний запис з «Юзіком» (аудіо)

Ситуацію з родиною Корявченкових вже встиг прокоментувати журналіст Олександр Курбатов на своїй сторінці у Facebook.

«Після того, як Юрій Корявченков став народним депутатом від «Слуги народу», його дружина Тетяна покинула важку роботу на Бориса Шефіра, в якого була директоркою ТОВ «Кіностолиця», зареєструвала ФОП, і тоді й почався кінець епохи бідності. Родина Корявченкових виплатила кредит за квартиру у Києві, а це 181 тисяча доларів, ще й на машину вистачило.

Це не якесь загальне покращення, а покращення у простих конкретних людей", — зіронізував журналіст.

Схожі новини