Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Ведучого "Телебачення Торонто" побили у центрі Києва

  • 22.04.2021, 09:35
  • 786

21 квітня ведучого Майкла Щура (Роман Вінтонів) побив водій самоката: журналіст стверджує, що зробив зауваження чоловіку, який на великій швидкості їхав центром столиці через пішохідний перехід, у відповідь на що отримав заряд перцевого спрею в обличчя, з чого і почався конфлікт

Про це ведучий «Телебачення Торонто» Роман Вінтонів розповів у Facebook.

Вінтонів пояснив, що на пішохідному переході на вулиці Ярославів Вал водій самоката зупинився, коли той крикнув йому пропускати пішоходів.

«Неприємність сталася 21 квітня о 13:50—13:55 у Києві на перехресті вулиць Ярославів Вал і Франка. Я переходив дорогу по пішохідному переходу. Побачив, що по велодоріжці їде два хлопці на самокатах. Я зупинився, щоб їх пропустити. Бо їхали вони добренько так і, як я бачив, не гальмували. Перший проїхав повз мене. Коли другий порівнявся зі мною, я йому голосно гаркнув „ПРОПУСКАЙ ПІШОХОДІВ!“.От з цього все і почалось. Хлопець зупинився. Зліз із самокату і у нас почалась перепалка», — написав Вінтонів у Facebook.

За його словами, на зауваження вивчити правила, водій самокату дістав перцевий балончик та залив йому ним обличчя.

«Він витягає балончик з газом і пшикає мені в очі. Сідає на самокат і продовжує свою прогулянку. Я його догнав і стягнув з самокату. Ми обоє так нормально навернулись. Піднялися. І почався діалог у стилі: «ти для чого пшикаєш, я до тебе не проявляв агресії (я реально це сказав, не розумію, як це вдалось сформулювати). У відповідь він мене вдарив», — розповів телеведучий.

Читайте також: Майкл Щур більше не буде працювати на Суспільньому телебаченні

Майкл Щур додав, що після цього до нього підійшов перший водій самокату та передав йому ключі, які випали з наплічника журналіста, коли той догнав свого кривдника.

«Далі ми ще посварилися трохи, а далі він сів і поїхав. У бік Прорізної. Я за ним вже не міг гнатися. Міг ходити. І пішов шукати, де можна промити очі та ніс. Скажу вам так — мити очі від газового балончика, коли в тебе лінзи — ще те задоволенням. Але лимонний сік допомагає. 40 хвилин таких процедур — і як рукою зняло», — додав Роман Вінтонів.

Журналіст зауважив, що поліція не приїхала на виклик, відтак він написав заяву у відділку.

Схожі новини