Передплата 2024 ВЗ

Назвав "дебілкою" і вилаяв: секретаря міськради звільнили за образу депутатки

  • 21.04.2021, 12:30
  • 726

Секретаря Коростишівської міськради Житомирської області Юрія Сарапійчука звільнили з посади за образливі та сексистські висловлювання до депутатки Юлії Юзефович

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

«Дебілка, ідіотка, не людина… Пішла вон, у тебе висохлі мозгі… Ти скандалістка, інтригантка… Але я вас поважаю як жінку». Це цитати Юрія Сарапійчука, тепер уже колишнього секретаря Коростишівської міськради на адресу Юлії Юзефович, голови фракції «Голосу» у міській раді", — розповіла народна депутатка від «Голосу» Інна Совсун.

Вона зауважила, що Сарапійчук — колишній прокурор. Про постраждалу від сексизму депутатку відомо, що вона бореться з незаконним видобутком піску в регіоні.

«На моє прохання щодо поточної роботи секретар міськради звертався до мене зневажливо, кричав, ображав та висміював мене. Я відчула розпач, безправність та незахищеність», — переказала Совсун слова Юлії Юзефович.

В коментарі «Громадському радіо» народна депутатка зауважила, що дотепер не чула про те, щоб за сексизм когось звільняли з роботи, але і не може стверджувати, що таке звільнення відбулося вперше.

Читайте також: «Євросолідарність» наздоганяє «Слугу», розрив між Зеленським і Порошенком скорочується — SOCIS

Схожі новини