Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

AHUB події: бізнес-поради від директора Школи HRM та заступника Міністра цифрової трансформації

  • 20.04.2021, 10:32
  • 632

 AHUB AFISHA запрошує на нові онлайн-події для бізнесу. Приєднатися до онлайн-трансляцій може кожен охочий

Креативний проєкт AHUB від Альфа-Банку Україна продовжує наповнювати свою AHUB AFISHA новими цікавими подіями, лекціями, дискусіями від топових спікерів. Поки що лише онлайн. Але організатори мають надію, що карантину настане кінець і заплановані офлайн-події у львівській локації AHUB на площі Ринок також відбудуться.

Наступними подіями квітня стануть Youtube-зустрічі, до яких можуть приєднатися усі бажаючі з усієї України.

Лекція «Організаційне лідерство»

Говоритиме на тему організаційного лідерства Анна Власова, засновник і директор Школи HRM, радник Адміністрації Президента України, творець першої кафедри менеджменту в Україні. Більше 20 років проводить програми професійного розвитку для менеджерів з управління людськими ресурсами та програми управлінського розвитку для власників і топ-менеджерів.

Лідерство є найважливішою управлінською компетенцією в епоху інформаційної революції і тотальних змін. І всі компанії прагнуть дістати лідерів. Але визначення лідерства — різне, і залежить від цінностей компанії. Лекція охопить 4 теми:

1. Види лідерства;

2. Концепція Leadership Pipeline;

3. Організаційний дизайн;

4. Організаційні зміни.

Онлайн-лекція відбудеться 21 квітня, о 19:00. Подивитися вільно цей ефір можна буде на цим посиланням https://youtu.be/rsSvCCLYb9E

Усі учасники, які відвідають трансляцію, отримають конспект лекції в подарунок.

Відкрита дискусія «Інструменти для розвитку малого і середнього бізнесу»

Проводитиме її Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції, яка відповідає за національні проєкти Дія. Бізнес та Дія. Цифрова освіта, напрямки онлайн-безпеки та євроінтеграції.

Що можна зробити для свого бізнесу вже сьогодні? У прямому YouTube-ефірі Валерія Іонан поділиться своєю експертною думкою на тему розвитку малого і середнього бізнесу та разом із модератором обговорить можливості для сучасного бізнесу і відповість на актуальні питання від гостей.

Онлайн-лекція відбудеться 27 квітня, о 19:00. Щоб приєднатися, потрібно просто перейти за посиланням на Youtube https://youtu.be/O2Ek3meoVg4

Заняття включатиме теоретичну частину та інтерактив. Учасники зможуть ставити питання у чаті, спілкуватися зі спікером та лишати коментарі під час ефіру.

Організатори вже готують наступні цікаві події, за анонсами яких можна слідкувати у розділі AHUB AFISHA.

AHUB — проєкт Альфа-Банку Україна, який допомагає розвивати потенціал його клієнтів. Це багатофункціональний креативний простір з коворкінгом, переговорними кімнатами й освітньою програмою.